detector.media
15.04.2021 09:30
Арестович заявив, що націлений йти у президенти
Арестович заявив, що націлений йти у президенти
За словами Арестовича, його президентські амбіції не є секретом.

Речник української делегації у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович заявив, що має президентські амбіції. Про це Арестович заявив в етері програми «Що це було» на «24 каналі».

На запитання глядача, що буде з чинним міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і «куди мітить» сам Арестович, речник української делегації зазначив наступне:

«Я націляюся у президенти, це не секрет. Потім, за кілька політичних тактів. А що буде з Аваковим – не знаю», – сказав Арестович.

Ведучий Сергій Лещенко запитав, чи можливо, що Арестович і Аваков зустрінуться на виборах. На це речник відповів: «Можливо, але явно не завтра».

Із 1999 по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній голова партії «Сила і Честь» Ігор Смешко. Після цього вивчав психологію й теологію, працював актором театру й кіно. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович став коментувати в українських ЗМІ військові теми, зокрема війну на Донбасі, а також писати про них на своїй сторінці у Facebook та в медіа. Паралельно він проводив семінари із психології.

У 2017 році Арестович зробив допис у соцмережі, в якому зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

У жовтні 2020 року Арестович став спікером української делегації в ТКГ, також він став позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони. 

16 березня 2021 року Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача «на х*й».

За словами Арестовича, це «була гідна відповідь людині на тій мові, яку вона розуміє». Пізніше, в інтерв'ю Радіо Свобода Арестович заявив, що певним чином шкодує, але не збирається вибачатися, тому що це було «за справу, це не за мову».

Скріншот: 24 канал/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY