detector.media
09.04.2021 16:28
Кінофестиваль «Молодість» оголосив серіальний пітчинг
Кінофестиваль «Молодість» оголосив серіальний пітчинг
Прийом заявок триває до 6 травня 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба фестивалю.

Кінофестиваль «Молодість» вперше проведе пітчинг серіалів. Подія відбудеться за підтримки холдингу «1+1 медіа», платформ «Київстар ТБ» і Megogo.

«Основною метою стане не лише популяризація та розвиток українського серіального продукту, але й актуалізація сучасних наративів та підвищення концентрації вітчизняного креативного контенту», – йдеться у пресрелізі.

Прийом заявок здійснюється до 6 травня. До участі допускаються лише українські проєкти. Їх оцінюватимуть головна продюсерка фільмів і серіалів на «1+1» Олена Єремєєва та програмна директорка Megogo Марія Панченко.

До фіналу конкурсу буде відібрано 10 учасників, які 2 червня презентують свої ідеї публічно в Kooperativ HUB.

Переможець отримає $25 000 на створення тизеру та промо серіалу. Проєкт також буде презентовано на партнерських платформах – «1+1 медіа», «Київстар ТБ» та Megogo.

Деталі – на сайті фестивалю «Молодість».  

Нагадаємо, 50-й Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» пройде з 29 травня до 6 червня 2021 року. Організатори планують провести захід у гібридному форматі – онлайн і офлайн.

Раніше фестиваль «Молодість» оголосив фільм-відкриття. Ним стане стрічка «Вавілон XX» Івана Миколайчука, яка у 1979 отримала відзнаку «За найкращий художній фільм» на 10-й «Молодості». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY