detector.media
27.03.2021 13:25
Захисники голови Держспоживслужби заперечили звинувачення УНН щодо погроз і підкупу
Захисники голови Держспоживслужби заперечили звинувачення УНН щодо погроз і підкупу
Видання оприлюднило низку критичних публікацій про голову Держспоживслужби Владиславу Магалецьку, після чого повідомило, що журналістів намагались підкупити, а потім почали погрожувати.

Юридична компанія «Міллер», яка представляє інтереси голови Держспоживслужби Владислави Магалецької, заперечила звинувачення інформаційного агентства «Українські Національні Новини» (УНН) щодо погроз і підкупу. Про це йдеться в коментарі компанії «Детектору медіа».

«Станом на зараз (26 березня), офіційної відповіді на наші претензії від УНН не надходило. Поширену недостовірну інформацію, спростування якої ми вимагаємо і щодо якої були направлені відповідні претензії, у добровільному порядку УНН не спростували. Таким чином, наразі вживаються досудові заходи, спрямовані на припинення порушення прав і законних інтересів Владислави Магалецької», – зазначили юристи компанії «Міллер».

Їхнім наступним кроком стане звернення до суду із позовом про захист честі, гідності та ділової репутації.

«Щодо заяв УНН про те, що їх намагалися "підкупити", а потім "погрожували та шантажували", заявляємо, що ані "Міллер", юридична компанія, ані Владислава Магалецька зазначених дій не вчиняли. У правовій державі, якщо такі факти мають місце, слід невідкладно звертатися до правоохоронних органів», – додали в компанії.

Нагадаємо, УНН опублікувало низку матеріалів про начебто бездіяльність Держспоживслужби та її голови Владислави Магалецької в ситуації з масовою загибеллю журавлів в заповіднику «Асканія Нова». Юристи направили УНН претензію щодо захисту честі, гідності та ділової репутації голови Держспоживслужби з вимогою спростувати оприлюднено інформацію. Видання зазначило, що журналістів агентства після публікацій «спробували підкупити, потім перейшли на погрози і шантаж».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY