detector.media
21.03.2021 13:00
НАМ випустить гостросюжетний серіал «Сіра зона» про протистояння Сходу і Заходу України
НАМ випустить гостросюжетний серіал «Сіра зона» про протистояння Сходу і Заходу України
Через конфлікти, непримиренність і несприйняття глядач відчує необхідність діалогу, пошуків спільної мови, знищення стереотипів, побачить, як знаходити шляхи до порозуміння та визнання спільних цінностей.

Національна асоціація медіа випустить гостросюжетний серіал «Сіра зона» про протистояння Сходу і Заходу України. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці НАМ.

Регіональна прем’єра 8-серійної стрічки відбудеться у квітні 2021 року. Щоб долучитися до неї, треба звернутись до «Контент Фонду» до 26 квітня.

«Сіра зона» – це гостросюжетна мелодрама виробництва НАМ, яка розкриває проблему ментального протистояння Сходу і Заходу України, що з побутового рівня перейшла в політичний та світоглядний. Через конфлікти, непримиренність і несприйняття глядач відчує необхідність діалогу, пошуків спільної мови, знищення стереотипів, побачить, як знаходити шляхи до порозуміння та визнання спільних цінностей.

За сюжетом, молодий львівський лікар, колишній учасник АТО з позивним Чума, їде до селища в «сірій зоні» знайомитися зі своєю віртуальною любов’ю Іриною. «Дівчина з переписки» виявляється багатодітною матір’ю, яку чоловік, військовослужбовець у формуваннях ОРДЛО, силою намагається повернути в Донецьк. Розчарований Чума збирається їхати додому, але село закривають на карантин через захворювання сина Ірини на дифтерію. Прийнятий Іриною та місцевими в штики, «наречений-бандерівець» змушений залишитися. Його лікарська професійність та патріотизм будуть піддані непересічним випробуванням.

Куратор сценарію – голлівудський продюсер Адам Сігел.

Авторка сценарію – Оксана Панасівська.

Режисерка – Ганна Гресь.

Раніше Національна асоціація медіа обрала переможців третього сезону проєкту «Лабараторії форматів». Планується їхня дистрибуція на великі канали.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY