detector.media
20.03.2021 17:00
Через впровадження локдауну в Києві фестиваль Docudays UA відбудеться онлайн
Через впровадження локдауну в Києві фестиваль Docudays UA відбудеться онлайн
Переглянути конкурсну та позаконкурсну кінопрограму на онлайн-платформі можна буде за квитками, абонементами та фестивальними акредитаціями.

Через впровадження локдауну в Києві 18-й фестиваль Docudays UA проходитиме онлайн з 26 березня до 4 квітня. Про це повідомляється на офіційному сайті.

«Уже другий рік поспіль наш фестиваль припадає на період загострення епідемії COVID-19, тому від початку ми були готові до переведення фестивальних активностей в онлайн. Основним майданчиком 18 Docudays UA стане онлайн-кінотеатр DocuSpace(docuspace.org), де можна буде долучитися до фестивальних дискусій та майстер-класів, а також переглянути понад 80 стрічок з конкурсної та позаконкурсної програми фестивалю», — зазначили організатори.

На платформі DocuSpace відбудуться:

Окрім цього, частина подій выдбудеться на базі платформи Zoom:

Фестиваль збереже всі конкурсні кінопрограми: Docu/Україна, Docu/Світ, Docu/Коротко.

Переглянути конкурсну та позаконкурсну кінопрограму на docuspace.org можна буде за квитками, абонементами та фестивальними акредитаціями.

18-й Docudays UA присвячений праву людини на здоров’я.

Переможців 17-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA оголосили 2 травня 2020 року в форматі онлайн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY