detector.media
01.02.2021 16:53
Художній керівник «Дизель Студіо» сказав, що правами й контентом шоу розпоряджається ICTV
Художній керівник «Дизель Студіо» сказав, що правами й контентом шоу розпоряджається ICTV
Пан Крутоголов також заперечив виступи «Дизель шоу» в РФ.

Художній керівник «Дизель студіо» Єгор Крутоголов повідомив, що правовласником концертів «Дизель шоу» є телеканал ICTV, який може розпоряджатися контентом без згоди студії.  

«З приводу "зради", що "ми продалися агресору", доведеться пояснити тим, хто далекий від тв-бізнесу: авторські права на зняті концерти "Дизель шоу" ми передаємо каналу і за договором, він має право розпоряджатися контентом, не ставлячи до відома "Дизель студіо". Відповідно, "продатися" ми навіть теоретично не можемо – це не в нашій компетенції. Тому питання не до нас, а до правовласників», – пояснив пан Крутоголов та додав, що про угоду з російським телеканалом «Че!» він дізнався з медіа.

Єгор Крутоголов називає матеріали ЗМІ «замовними». Водночас він не спростовує та не підтверджує інформацію, що в Росії покажуть «Дизель шоу». На його думку, матеріали ЗМІ – це «боротьба з конкурентами на українському телебаченні»

Крім того, художній керівник «Дизель студіо» заперечив виступи проєкту в РФ: «З приводу "концертів в Раше" – брехня. "Дизель шоу" не давало концертів там ніколи і не збирається».

«Детектор медіа» досі очікує відповіді від StarLightMedia.

Нагадаємо, російський канал «Че!» анонсував на 8 лютого вихід гумористичного проєкту «Дизель шоу». Анонс ілюструє постер з акторами українського проєкту. 

Раніше шефредактор «Дизель студіо» Олексій Бланар в інтерв’ю «Детектор медіа» розповідав, що продажем контенту його продакшину за кордон займається StarLightMedia: «Знаю, що наші проєкти виходили в Казахстані і країнах Балтії. Пару років назад ICTV продав "На трьох" на російський канал з холдингу СТС. Ми до цього не були причетні і навіть були проти. Але, наскільки я знаю, ця історія не має продовження».

Також він додав, що категорично проти виробництва для російських каналів, а от «якщо мова йде про продаж готового продукту на російський ринок, то нехай їхні гроші приходять сюди і йдуть в українську економіку»: «Це краще, ніж вони будуть витрачені на патрони, які летять в нашу сторону. Але якщо мова про виробництво для російських каналів, то я проти. Нам пропонували, ми відмовилися. Нам є для кого працювати тут. Від концертів "Дизель студіо" в Росії ми теж відмовилися».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY