detector.media
27.01.2021 13:59
Програма «Головна тема» оновила формат
Програма «Головна тема» оновила формат
Зокрема, у студію відтепер не запрошуватимуть чиновників та політиків.

Проєкт «Головна тема» на телеканалі «Україна» з 30 січня виходитиме в оновленому форматі. Ведучою програми залишилася Олена Кот. Про це канал повідомив 27 січня.

Перший випуск «Головної теми. Перезавантаження» вийде в 30 січня о 20:00.

«Відтепер щосуботи на глядачів чекає більше ексклюзиву, інтриги та масштабних експериментів. У нових випусках розглядатимуть не одну, а відразу 5 завжди важливих для суспільства тем: гроші, здоров’я, якість життя, безпека та відпочинок, – а гостями студії стануть відомі та яскраві особистості», – йдеться в повідомлені.

У студію замість чиновників та політиків, відтепер запрошуватимуть експертів, відомих особистостей і лідерів думок.

«Заради наших глядачів ми не припиняємо розширювати кордони. Ми змінюємо не тільки форму, а й зміст. Тепер в одній програмі буде одразу 5 важливих для життя кожного тем. Ми розширили простір у нашій студії, щоб зробити ефір більш видовищним, тепер буде більше елементів шоу. До нас приходитимуть унікальні гості, а історії, про які будемо говорити, не залишать байдужим нікого», – розповіла пані Кот.

Окрім того, в проєкт інтегрували діджитал-інновації – глядачі бачитимуть інтерактивні візуальні ефекти, а в сюжетах буде більше сучасної мобільної графіки.

Нагадаємо, 19 листопада 2017 року на каналі «Україна» стартував прем’єрний випуск проєкту «Головна тема». У вересні 2019 року програма змінила день виходу в ефір

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY