detector.media
08.01.2021 11:22
Олексій Мустафін залишає посаду генерального продюсера телеканалу «Еспресо»
Олексій Мустафін залишає посаду генерального продюсера телеканалу «Еспресо»
Медіаконсультант та генеральний продюсер «Еспресо» Олексій Мустафін з лютого 2021 року залишає посаду генерального продюсера телеканалу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Тепер публічно і офіційно. Це справді був складний рік. Не лише для країни чи світу. Для мене особисто. І я вдячний долі, що провів його разом з «Еспресо». Звісно, на початку року ми не могли ще передбачити, яким він буде. Плани доводилося змінювати просто на маршруті. Та все ж сподіваюся, що мій досвід і мої знання колегам були корисними.

За цей рік я переконався, які чудові люди працюють на «Еспресо». Впевнений, що їм під силу завдання будь-якої складності. І вони виконають ці завдання якісно, вчасно, не втрачаючи твердості своєї позиції і своїх переконань. Це дуже важливо. Зараз. У нашій країні. Адже ніхто не може обіцяти, що наступні роки будуть легшими.

Щиро дякую усім. Вибачте, якщо щось було не так. З лютого ми з «Еспресо» підемо кожний своїм шляхом. Бажаю колегам нових успіхів і досягнень. Сподіваюся, що кращі часи зовсім поруч», – написав Олексій Мустафін.

Нагадаємо, 10 лютого 2020 року «Еспресо» повідомив, що Олексій Мустафін став генеральним продюсером каналу та займається питаннями стратегії й розвитку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY