detector.media
15.12.2020 15:35
«Україна 24» до своєї річниці готує спецефір
«Україна 24» до своєї річниці готує спецефір
Ведучі каналу обговорять події в Україні та світі з журналістами «Радіо Свободи», «Голосу Америки», представниками телеканалів «Дождь», «Белсат» та Euronews.

Телеканал «Україна 24» готує на 16 грудня спецефір з нагоди свого першого дня народження. Про це канал повідомив 15 грудня.  

Спецефір стартує з шоу «Ранок чемпіонів» з ведучими Талою Калатай, Сергієм Никифоровим та Лейлою Мамедовою. Протягом дня новинні програми вестимуть одразу троє ведучих.

«ТБ завжди в безперервному вирі подій, тож свою річницю відзначимо у прямому ефірі за улюбленою роботою. На вас чекають включення з провідними світовими ЗМІ, зустрічі з кращими ньюзмейкерами світу. Так, 16 грудня з 9:00 щогодини на прямий зв’язок виходитимуть наші колеги, зокрема: "Радіо Свобода", "Голос Америки", телеканал "Дождь", "Белсат", Euronews, Nexta. У прямому ефірі разом підіб’ємо підсумки найрезонансніших подій 2020-го, за якими стежив світ», – розповів головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

Канал повідомив, що в межах спецефіру:

«Ми завжди прагнемо почути своїх глядачів, на якому континенті вони б не перебували. Саме тому у свій день народження у прямому ефірі об’єднаємо і поспілкуємось з глядачами з різних частин земної кулі: з Японії, Австралії, Ізраїлю, Італії, Франції, Індонезії, США, Туреччини, Еквадору, Кіпру, Китаю та ін. Розповімо історії успіху співвітчизників, що популяризують Україну за кордоном, та наших неперевершених ведучих, які роблять ефір таким різноманітним», – додав пан Сугак.

«Україна 24» — інформаційний телеканал, який наприкінці 2019 року запустила «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова, переформатувавши свій телеканал «Ескулап TV». «Медіа Група Україна» купила цифровий телеканал «Ескулап TV» (ТОВ «Аспера 2011») на початку 2015 року. 7 травня 2020 року ТОВ «Аспера 2011», яка є юридичної особою інформаційного каналу «Україна 24», змінила назву на ТОВ «Новинна Група Україна». 18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію каналу «Україна 24» у зв’язку зі зміною назви юридичної особи.

З 30 листопада 2020 року випуски новин «Сьогодні» на телеканалах «Україна» і «Україна 24» виходять в ефір із нової студії. «Новинна Група Україна» запустила студію з технологією 360 градусів.

Фото: Україна 24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY