detector.media
03.12.2020 14:35
Discovery оголосила про плани запустити новий стримінговий сервіс в понад 25 країнах
Discovery оголосила про плани запустити новий стримінговий сервіс в понад 25 країнах
discovery+ уже почав працювати в Україні, для абонентів Megogo.

Компанія Discovery 2 грудня оголосила про плани запустити новий розважальний стримінговий сервіс discovery+ в понад 25 країнах. Про це повідомив пресофіс компанії в Україні. 

«Discovery використовуватиме велику бібліотеку контенту місцевою мовою, а також широкий асортимент спортивних подій у форматі лайв (де це можливо), щоб запропонувати споживачеві найцікавіше», – йдеться в повідомленні.

У листопаді 2020 року сервіс розпочав роботу зі Sky у Великій Британії та Ірландії. 3 грудня discovery+ почав працювати для абонентів Megogo: в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Казахстані.

discovery+ пропонує документальні, розважальні та спортивні телешоу виробництва компанії Discovery: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID, Discovery Science, Food Network, Travel Channel і Eurosport.

Для користувачів Megogo вже доступні програми VOD (ключові передачі документальної та розважальної бібліотеки: «Велике» Річарда Гаммонда, «Віза нареченого. Віза нареченої», «Кафе, закусочні та забігайлівки», «Джо Екзотик: тигри, брехня та прикриття»). До середини грудня буде доступний спортивний контент Eurosport (змагання і прямі трансляції спортивних подій, зокрема: «Ролан Гаррос», Відкритий чемпіонат Австралії та Олімпійські ігри).

Крім того, сервіс discovery+ буде доступний на TIM в Італії та на Verizon, а також розповсюджуватиметься в США на початку 2021 року. У 2021 році стримінговий сервіс також планує зайти на ринки Азії та Латинської Америки, зокрема – до Бразилії.

Нагадаємо, 10 листопада 2020 року пресофіс Discovery повідомив, що З грудня стримінговий розважальний сервіс discovery+ стане доступний клієнтам Megogo у 13 країнах Східної Європи й Азії. Це передбачає стратегічне партнерство компаній. Передплатникам Megogо матимуть доступ до тисячі годин VOD (video-on-demand) і спортивного контенту на Eurosport 1 HD та Eurosport 2 HD. 

Фото: Pleon Talan

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY