detector.media
26.11.2020 10:32
В Україні вийшла книга про розвиток українського клубного руху
В Україні вийшла книга про розвиток українського клубного руху
Книга розказує про людей та культові майданчики в різних містах України.

Бренд Bud, музичне видання Katacult й креативне агентство Banda видали «Книгу легендарних вечірок України». Про це 25 листопада повідомляє «Слух».

Книга розкриває розвиток клубного руху України від часу незалежності до наших днів. «Книга легендарних вечірок України» розповідає про людей і культові майданчики в Києві, Львові, Харкові, Одесі, Луганську, Дніпрі та інших містах. Вона поділена на три розділи та розказує, як рейви замінили дискотеки у 90-х, про стрімкий розвиток букінгу та локальної клубної культури по всій Україні у 2000-х, розквіт клубної культури у результаті кризи 2010-х.

Вона налічує 265 сторінок, діджитал-версію можна безкоштовно завантажити на сайті. Книга вийде накладом у 1000 копій, але її не продаватимуть у магазинах – примірник можна буде виграти в розіграші.

Нагадаємо, історикиня моди та fashion-критикиня Зоя Звиняцьківська разом з редактором відділу моди Harper`s Bazaar Ukraine Антоном Єременко випустили книгу «Довідник української моди» (Fashion Directory of Ukraine). 

Фото: 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY