detector.media
14.11.2020 11:22
Інтернет Асоціація України обрала нового голову Комітету з питань інтернет-реклами
Інтернет Асоціація України обрала нового голову Комітету з питань інтернет-реклами
Попередній очільник комітету склав повноваження, тому що посаду не можна обіймати більше двох років поспіль.

Правління Інтернет Асоціації України своїм рішенням призначило голову Комітету ІнАУ з питань інтернет-реклами. Про це повідомляється на офіційному сайті.

Головою комітету став Іван Кучеренко, керівник ТОВ «Дієво Едженсі» (Dievo, дійсний член ІнАУ).

Призначенню передували вибори на засіданні комітету і дебати трьох кандидатів. Окрім Кучеренка, за посаду змагалися Богдан Левченко з Iplace та Владислав Стадник з MGID. Відеозапис дебатів можна подивитись тут

«Несподіванно для всіх, а в першу чергу для себе, переміг на цих виборах. Тож 2021-й рік буде вкрай насиченим. Ну а щоб ні я, ні інші не забули про мої обіцянки, то мої цілі в Комітеті: 1) Розвиток ринку інтернет-реклами як важливої складової рекламно-комунікаційного ринку; 2) Посилення значення і впливу Комітету на рекламному ринку України; 3) Експансія українських digital-агентств на світові ринки», - прокоментував своє призначення Іван Кучеренко.

Раніше він працював у Telegraph Media Group та Starlight Media, а вже п'ять років розвиває власний бізнес. Кучеренко заснував Dievo - рекламну агенцію повного циклу. Компанія займалася рекламою для hromadske та «1+1».

Олександр Яценко, який очолював Комітет ІнАУ з питань інтернет-реклами з 2018 року, мав передати повноваження іншому керівнику, оскільки головою комітету можна бути лише два роки поспіль. Далі він продовжить роботу у складі Комітету.

Раніше повідомлялось, що Пилипа Іллєнка обрано головою правління Української кіноакадемії.

Фото: фейсбук-сторінка Івана Кучеренка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY