detector.media
23.10.2020 11:36
На радіо «Аристократи» запустили ранкове шоу
На радіо «Аристократи» запустили ранкове шоу
На радіо кажуть, що це авторський формат – ефір поділяється на Easy Morning та Drive Morning.

На радіо «Аристократи» запустили екологічне ранкове шоу, ведучим якого став співзасновник радіо Данило Хомутовський. Проєкт виходить у прямому ефірі по буднях з 8:00 до 10:00. Про це радіостанція повідомила 23 жовтня.

Пан Хомутовський знайомитиме аудиторію з музичними новинками та надихаючими діячами з усієї країни та поза її межами, доповнюючи програму цікавими рубриками.

«Ранок — це особливий час. Початок нового дня, нового життя. Ми завжди дуже уважно ставилися до ранку тут на "Аристократах". Наразі хочеться проактивно піклуватися про ментальне і фізичне здоров'я наших слухачів. Сьогодні нескінченна кількість інформації тисне на нас. З усіх боків ми оточені повідомленнями, новинами, фактами, думками — все це віднімає багато ресурсу. Ми з командою щоранку створюємо енергію, якою ви можете користуватись. Щотижня проводимо консультації з психологами й психотерапевтами аби створювати якомога більш екологічний контент для ментального здоров'я наших слухачів», – розповів ведучий.

На радіо кажуть, що це авторський формат – ефір поділяється на Easy Morning та Drive Morning.

 «Easy Morning – м'яке пробудження, супроводжене щоденною короткою тематичною медитацією, звуками природи та рубрикою про ментальне здоров'я спільно з Інститутом Когнітивного Моделювання та їх платформою tellme.com.ua», – йдеться в повідомленні.

У межах цієї частини проєкту ведучий Спартак Суббота щосереди та п'ятниці по 15 хвилин розповідає про психологічну освіту.

«Drive Morning – музичні новинки, зустрічі з гостями та вже культова Ранкова Порка (музична рубрика, де відверто коментують надіслані на радіо музичні треки). Кожен випуск Ранкової Порки тепер проводиться за участі відомих гостей — не тільки музикантів, а і письменників, блогерів, артистів та інших діячів культури. Таким чином Аристократи перетворили класичну музичну Порку на більш неупереджену та непередбачувану», – розповіли на радіо.   

Ранок з Аристократами можна в прямому ефірі на aristocrats.fm або пізніше у подкастах на зручній для вас платформі: Apple PodcastsGoogle Podcasts.

Нагадаємо, 26 травня 2020 року фахівчиня із комунікацій, власниця комунікаційно-консалтингового агентства Hope & Partners Надія Перевізник повідомилоа, що стала гостьовою ведучою подкастів «Тренди-Бренди» на радіо «Аристократи». 

Фото: Аристократи

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY