detector.media
13.10.2020 11:42
Роскомнагляд заблокував одеське проросійське видання «Таймер», але потім передумав
Роскомнагляд заблокував одеське проросійське видання «Таймер», але потім передумав
Видання заблокували через новину про росіянку, яку позбавили титулу на конкурсі Російської Прем'єр-Ліги через «публікацію нацистської символіки».

Федеральна служба Росії з нагляду в сфері масових комунікацій і зв'язку заблокувала на території РФ одеське проросійське видання «Таймер» через «поширення нацистської символіки». Згодом Роскомнагляд розблокував доступ до видання. Про це 12 жовтня повідомив головний редактор «Таймера» Юрій Ткачов у Telegram.

Він розповів, що видання заблокували через новину про росіянку, яку позбавили титулу «Міс чарівність» на конкурсі Російської Прем'єр-Ліги через «публікацію нацистської символіки» в соцмережах. Приводом для заборони видання на території РФ стали скріншоти зі сторінки росіянки.

Сайт «Таймер», окрім місцевих новин, публікує інформацію про всеукраїнські та міжнародні події. Видання відстоює відверту проросійську позицію, про що експерти Інституту демократії імені Пилипа Орлика (ІДПО) вже неодноразово заявляли, фіксуючи, зокрема, публікації з ознаками пропаганди. Що та як пише про всеукраїнські та міжнародні події одеський сайт «Таймер» можна прочитати тут

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY