detector.media
07.10.2020 16:54
«1+1 медіа» не може перевірити достовірність розслідування Бігуса про дискредитацію Дубінським Майдану
«1+1 медіа» не може перевірити достовірність розслідування Бігуса про дискредитацію Дубінським Майдану
За час роботи Олександра Дубінського на «1+1» не виявляли фактів, які б підтверджували цю інформацію.

Група «1+1 медіа» не має можливості нині перевірити достовірність журналістського розслідування Bihus.info про розробку та реалізацію у 2013-2014-му Олександром Дубінським, на той момент співробітником групи, замовної кампанії з дискредитації Революції гідності та участь у цій кампанії і самого Дубінського, і деяких інших співробітників «1+1 медіа» (зокрема, Ярослави Коби).

«Ми не маємо наразі можливості перевірити достовірність цієї інформації. За час роботи Олександра Дубінського та згадуваних у розслідуванні Bihus.info колег у групі 1+1 media не було виявлено жодних фактів і даних, які б підтверджували цю чи подібну інформацію», – відповіли «Детектору медіа» в пресслужбі «1+1 медіа» на запитання щодо реакції на розслідування.

У пресслужбі групи підкреслили, що позиція «1+1 медіа» щодо подій того часу «була й лишається прозорою і безапеляційною: журналісти та співробітники компанії були активними учасниками Майдану, а інформаційні ресурси групи системно підтримували Революцію гідності».

Нагадаємо, на початку жовтня журналісти Bihus.Info оприлюднили листування Олександра Дубінського (нині народного депутата від «Слуги народу»), яке може свідчити про ведення ним кампанії з дискредитації Революції гідності на замовлення цивільної дружини тодішнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка – Ольги Семченко. Олександр Дубінський назвав це листування фейком.

Як джерело журналісти використали архів поштової скриньки Vesna384@gmail.com, яка, ймовірно, належала Ользі Семченко. Детальніше про те, як було знайдено архів, де він зберігався, як журналісти підтверджували його справжність – читайте в матеріалі MediaSapiens.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY