detector.media
28.09.2020 14:40
Телеканал «Дом» запустив промокампанію «Україна – наш дім»
Телеканал «Дом» запустив промокампанію «Україна – наш дім»
«Дом» також створив ролик-експлейнер, щоб допомогти глядачам підключити канал в аналоговому та цифровому форматі.

Телеканал «Дом» запустив у містах-хабах Луганської, Донецької та Херсонської областей промокампанію «Україна – наш дім», у межах якої вийшла серія віжуалів та відеороликів. Про це канал повідомив 28 вересня.   

«Наше завдання – повернути до порядку денного нашої країни людей, які сьогодні опинилися в пастці – на окупованих територіях. Ми говоримо їм правду про те, що відбувається в Україні та світі. Кожен день показуємо та інформуємо про те, які кроки зараз для "зшивання" суспільства та реінтеграції робить Україна», – розповіла керівниця телеканалу Юлія Островська.

У межах промокампанії створили серію постерів із слоганом телеканалу «Україна – наш дім»‎ та зображеннями Києва, Львова, Одеси, Донецька, Луганська та Севастополя.

Героями відеороликів каналу стали українці: «Вони розповіли про місце, у якому живуть наші спогади, яке ми любимо і яке дороге нашому серцю з дитинства – про дім. Для кожного він різний. Для одних він асоціюється з найсмачнішим запахом маминих млинців, для інших – із припалими пилом ковзанами з татової молодості, які він береже про всяк випадок для онуків. А ще для когось – із місцем, у якому зародилася мрія та зміцніли крила».

Крім того, «Дом» створив ролик-експлейнер, щоб допомогти глядачам підключити канал в аналоговому та цифровому форматі.

Нагадаємо, державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня. Він створений на базі каналу іномовлення UATV.

Із 16 березня канал «Дом» почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV. Випуски новин на каналі «Дом» ведуть п’ять ведучих – Микола Сирокваш, Анна Нитченко, Андрій Джеджула, Світла Леонтьева та Дар'я Вершиленко.

Канал також розширив сітку новими проєктами – інформаційно-аналітичною програмою «На самом деле», «5 вопросов на злобу дня», «Официальный разговор», влогами «А как дома? Крым», «А как дома? Донбасс» та програмою-розслідувань «Давайте проверим».

На початку літа в. о. гендиректора телеканалу «Дом» Юлія Островська анонсувала, що протягом літа на каналі планують запустити ще низку проєктів, а до осіннього телесезону – власне ранкове шоу.

У червні розпочався процес передачі телеканалу «Дом» зі сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

У березні 2021 року канал «Дом» розширить покриття,  а також запустить розважальні програми власного виробництва.

Фото: Дом

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY