detector.media
31.08.2020 17:58
ТСН запускає спецпроєкт «Покоління»
ТСН запускає спецпроєкт «Покоління»
ТСН також презентує результати опитування дітей віком від 10 до 16 років.

В ефірі ТСН на каналі «1+1» 31 серпня, о 19:30, відбудеться прем'єра спецпроєкту про сучасних дітей – «Покоління». У межах спецпроєкту вийде п’ять сюжетів, які підготували Мирослав Ганущак, Тетяна Штан, Людмила Бадалян та Марія Шевченко. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

«У 5-серійному циклі сюжетів команда спецпроектів ТСН вирішила дослідити, чим живуть і захоплюються школярі, про що мріють і як закохуються, де втрачають здоров’я, та чим займаються, поки їх не бачать батьки. У пошуках секретів "цифрового" покоління вони поспілкуються з дітьми різного віку, батьками, вчителями, науковцями, лікарями, психотерапевтами та нейробіологами», – йдеться в описі.

У першій серії спецпроєкту Тетяна Штан разом з нейробіологами розбиратиметься, як цифрове суспільство вплинуло на здоров’я, емоційний стан та спосіб мислення дітей. «Глядачі дізнаються, які виклики сьогодні стоять перед батьками та вчителями у вихованні першачків, як втримати їхню увагу та зацікавити до навчання», – зазначається в повідомленні.

Людмила Бадалян досліджуватиме тему здоров’я – що відбувається з зором, поставою, серцем та вагою дітей протягом навчання. Мирослав Ганущак досліджуватиме життя підлітків – дізнається про популярні субкультури, вивчить специфічний сленг тощо. Марія Шевченко розпитає дітей про перше кохання, побачення тощо.

Крім того, ТСН презентує результати опитування дітей віком від 10 до 16 років, проведеного разом з соціологом та ТікТок-блогером (ім'я не називають).

Редакторкою проєкту є Ольга Кашпор, заступниця директора департаменту з нових форматів, головна режисерка ТСН — Олеся Коваленко.

Нагадаємо, 24 серпня 2020 року «1+1» презентував оновлений дизайн та логотип телеканалу, а також – дизайн студії програми ТСН. Редизайн став частиною кампанії до 25-річного ювілею.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY