detector.media
25.08.2020 15:45
Олена Кравець заразилася COVID-19
Олена Кравець заразилася COVID-19
Через хворобу вона не брала участь у зйомках нових випусків проєкту «Вечірній Квартал».

Акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це 25 серпня повідомила пресслужба «Кварталу 95».

Через хворобу вона не брала участь у зйомках нових випусків проєкту «Вечірній Квартал». «За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на COVID-19, так що в найближчих ефірах її не буде. Сумно, але такі наші реалії – ніхто не застрахований від цього вірусу. Благо, у всіх інших акторів і членів знімальної групи результати тестів – негативні», – сказав актор студії Євген Кошовий.

У нових випусках пані Кравець замінять чотири актриси «Жіночого Кварталу» – Ірина Сопонару, Ольга Жуковцова, Анастасія Оруджова та Валерія Товстолес.

Зйомки нових випусків «Вечірнього Кварталу» відбулися в Палаці «Україна», але через карантин пройшли без глядачів. Телевізійні версії концерту покажуть в новому осінньому сезоні на каналі «1+1»

Нагадаємо, 12 серпня народний депутат від «Слуги народу» Роман Грищук та його дружина, учасниця гумористичного шоу «Мамахохотала» на НЛО TV Анна Гресь повідомили, що заразилися коронавірусною інфекцією. Через хворобу пані Гресь зйомки шоу «Мамахохотала» під питанням.

Фото: інстаграм-акаунт Олени Кравець

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY