detector.media
13.08.2020 15:18
СТБ оголосив дату прем’єри шоу «Один за всіх»
СТБ оголосив дату прем’єри шоу «Один за всіх»
Загалом канал готує чотири студійних проєкти.

На телеканалі СТБ 30 серпня, о 20:00, відбудеться прем’єра ток-шоу «Один за всіх». Ведучий проєкту – Михайло Присяжнюк. Про це пресслужба каналу повідомила 13 серпня.

«Ретельне журналістське розслідування, вивчення всіх фактів, увага до деталей, чесність, об'єктивність і захист прав малолітніх дітей – ось принципи проєкту і його ведучого Михайла Присяжнюка. Після завершення кожної історії Михайло особисто передаватиме владі всі факти у справі та контролюватиме вжиті ними заходи для відновлення порядку», – йдеться в повідомленні.

Крім того, СТБ повідомив, що до осіннього телесезону готує ще три студійних шоу – психологічний проєкт «Детектор брехні», ток-шоу Оксани Байрак «Про що мовчать жінки» і «Таємниці ДНК». Зйомки цих проєктів ще тривають, дати прем‘єр канал поки не називає.

Нагадаємо, юрист Михайло Присяжнюк став ведучим проєкту «Один за всіх» у 2018 році. Він замінив Дмитра Карпачова, який залишив роботу на СТБ. Проте в 2019-му пан Карпачов повернувся, тепер він веде сімейне реаліті «Супермама» та психологічний проєкт «Детектор брехні».

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY