detector.media
06.08.2020 11:26
Film.ua знімає «Скажене весілля–3»
Film.ua знімає «Скажене весілля–3»
Режисером стрічки став Любомир Левицький.

Про це повідомляє персслужба Film.ua.

Зйомки стартували 5 серпня. У третій частині комедії «Скажене весілля» одружуватися буде наймолодший з родини Середюків – Захар. Його дружиною має стати дочка циганського барона Рада. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, але спокійне свято – не в традиціях Середюків.

Режисером стрічки став Любомир Левицький

У ролях: Катерина Файн, В'ячеслав Хостікоєв, Ігор Крикунов, Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, Олексій Завгородній, Олексій Супрун,  MONATIK, Петро Чорний та Олег Винник та інші.

Сценаристи – Микола Куцик та Олексій Приходько. Продюсери –  Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка, засновники MOZGI Entertainment Ірина Горова та Олексій Потапенко (Потап).

Реліз заплановано на 2021 рік. Дистриб'ютори – Kinomania і Film.ua Distribution.

Нагадаємо, прем’єра комедії «Скажене весілля» відбулася 4 жовтня 2018 року. Виробництвом фільму займалася компанія «Прототип продакшн» (власником якої є Юрій Горбунов) спільно з Film.ua за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Для телеведучого Юрія Горбунова це був перший досвід у продюсуванні кіно. Творці одразу заявляли, що будуть знімати франшизу. 

Прем’єра другої частини комедії – «Скажене Весілля 2» відбулася 25 грудня 2019 року. Цей фільм також було знято за підтримки Держкіно.

Фільм адаптували в Литві та Румунії. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY