detector.media
25.07.2020 14:39
Ведуча ICTV Юлія Зорій вийшла заміж за віце-прем’єр-міністра Олексія Резнікова
Ведуча ICTV Юлія Зорій вийшла заміж за віце-прем’єр-міністра Олексія Резнікова
Про заручини пара оголосила у лютому, проте дату весілля перенесли через пандемію коронавіруса.

Ведуча програми «Ранок у великому місті» на ICTV Юлія Зорій 25 липня вийшла заміж за віце-прем’єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Святкування вирішили перенести на невизначений термін у зв’язку з пандемією.

«Шлюб ми реєстрували в Центрі надання адміністративних послуг в пункті пропуску "Каланчак" на адміністративній межі Криму з Херсонською областю. Саме там ми вирішили провести найважливішу для нас подію, аби показати, що будь-який українець може зробити те саме. Ми хотіли все перевірити на собі і цим бути корисними для інших», – розповів віце-прем’єр.

Дату розпису Юлія та Олексій також переносили через карантинні обмеження. Церемонія мала відбутися ще на початку червня.

«Карантин не вплинув на наші стосунки, навпаки, зміцнив їх ще більше. Ми багато чого зрозуміли разом, переосмислили, переоцінили. І те, що дата розпису змістилася, нас не засмутило, бо це звичайна формальність», – розповіла Юлія Зорій.

На розписі були присутні лише свідки, брат Олексія, сестра Юлії та двоє зіркових гостей. Про заручини пари було повідомлено у лютому 2020 року.

Раніше стало відомо, що журналістка hromadske Анастасія Станко вийшла заміж за колишнього оператора Іллю Безкоровайного.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY