Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини

Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини

15 Лютого 2020
35941
15 Лютого 2020
16:11

Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини

35941
Юлія Зорій та Олексій Резніков уже планують весілля, але дату не називають.
Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини
Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини

У День святого Валентина ведуча програми «Ранок у Великому місті» на каналі ICTV Юлія Зорій та юрист, представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Олексій Резніков оголосили про свої заручини.

Пара разом уже майже три роки, але дотепер не з’являлася разом на публіці і не ділилася спільними фото в соціальних мережах, повідомляє пресслужба каналу ICTV.

Олексій Резніков виклав 14 лютого у Facebook спільні фото з Юлією Зорій. «День закоханих. Сердечні листівки домінують сьогодні у всіх стрічках. Колись я зробив пост, у момент звільнення з публічної служби, про те, що маю в планах довчитися та дозакохатися. Плани завжди реалізуються, якщо свідомо відправляєш запит у Всесвітній простір. Вона сказала “Так”! Юля Зорій, час зізнатися світові!», – написав він.

«Ми не афішували наші стосунки, але не дуже і ховалися. Просто хотіли зберегти те, що у нас зароджувалося, – розповіла пресслужбі ICTV Юлія Зорій. – А восени Олексій зробив мені пропозицію. Це був неймовірний сюрприз. Про який я навіть не здогадувалась. Він ретельно продумав подорож до Стамбула, де я раніше не була. Домовившись з парою наших друзів, які мовчали до останнього, як партизани, запропонував руку і серце. Це сталося на Босфорі, під час прогулянки на яхті. Сказати, що я була здивована, це нічого не сказати, я просто не очікувала і не могла зрозуміти, що відбувається, чому всі знімають нас на телефони, чому люди аплодують з берега і чому на плакаті зізнання».

За даними пресслужби ICTV, пара вже планує весілля, але дату поки не називають. На День святого Валентина закохані вирушили в подорож до Швейцарії.

Цікаво, що дочка Олексія Резнікова від першого шлюбу з телепродюсеркою Аллою ЛиповецькоюАнастасія Штейнгаузочолює телеканал ICTV, на якому ведучою працює її майбутня мачуха.

Олексій Резніков – майбутній міністр у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, коли Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України буде розділено на два.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду