detector.media
15.07.2020 15:51
Кабмін призначив першого заступника міністра Ткаченка
Кабмін призначив першого заступника міністра Ткаченка
Раніше пана Карандєєва, за даними «Детектора медіа», розглядали як кандидата на посаду міністра культури.

Кабінет Міністрів України 15 липня призначив першим заступником міністра культури та інформаційної політики України Ростислава Карандєєва. Це розпорядження уряд підтримав на своєму засіданні.

З 2015 року пан Карандєєв був заступником міністра культури. У 2016-2019 роках він обіймав посаду державного секретаря Міністерства культури України.

На сайті МКІП заступниками міністра Олександра Ткаченка значаться Світлана Фоменко та Лариса Петасюк.

Як писав ДМ, наприкінці травня 2020 року в Офісі президента України Ростислава Карандєєва розглядали як кандидата на посаду міністра культури та інформаційної політики

Нагадаємо, 3 червня прем’єр-міністр Денис Шмигаль вніс до Верховної Ради подання про призначення Олександра Ткаченка міністром культури. Того ж дня Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики більшістю голосів підтримав кандидатуру Олександра Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики. Утрималися представники фракції «Європейська солідарність» Микола Княжицький, Софія Федина та Володимир В’ятрович.

Верховна Рада України 4 червня 2020 року підтримала призначення Олександра Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики

17 червня Кабмін призначив Ларису Петасюк заступницею міністра культури та інформаційної політики. До цього пані Петасюк була заступницею керівника секретаріату Комітету з гуманітарних питань та інформаційноі політики. Ще раніше працювала в Міністерстві культури начальницею управління правового забезпечення.

Фото: УНІАН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY