detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
25.06.2020 16:52
Проєкт Тиграна Мартиросяна повернеться на «Україну 24» у липні
Проєкт Тиграна Мартиросяна повернеться на «Україну 24» у липні
Ведучий також готує нові проєкти до осіннього телесезону.

У середині червня 2020 року ведучий Тигран Мартиросян пішов у відпустку, тому на телеканалі «Україна 24» наразі не виходить його авторська програма «Україна з Тиграном Мартиросяном». У коментарі «Детектору медіа» він повідомив, що проєкт повернеться в ефір у середині липня.

На уточнююче питання, чи це неоплачувана відпустка, він сказав: «Ні, це відпустка».

За словами пана Мартиросяна, частина команди, яка разом з ним перейшла з телеканалу «Наш» на «Україну 24», теж зараз у відпустці; частина – працює над іншими проєктами «України 24».

«Ми разом також готуємо новий проєкт, навіть не один, до нового телесезону», – додав він. Детальніше про ці проєкти ведучий говорити відмовився, сказавши, що найближчим часом канал офіційно про них повідомить.

Натомість джерело «Детектора медіа» стверджує, що Тиграна Мартиросяна і команду, яка з ним перейшла з каналу «Наш», нібито відправили в неоплачувану відпустку.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до пресслужби «Медіа Групи Україна». Там повідомили, що "формат у літній плановій відпустці. Програми з Тиграном Мартиросяном будуть. Стежте за нашими анонсами".

Нагадаємо, Тигран Мартиросян залишив посаду керівника телеканалу «Наш» і перейшов до «Медіа Групи Україна» в січні 2020 року. У межах п'ятничного випуску програми новин «Сьогодні» на телеканалі «Україна» він вів «Велике інтерв'ю з Тиграном Мартиросяном». 14 квітня на телеканалі «Україна 24» стартувала вечірня інформаційно-політична програма «Україна з Тиграном Мартиросяном».

Фото: Тигран Мартиросян / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY