detector.media
17.06.2020 19:38
На Amazon Prime Video з'явились два проєкти «Медіа Групи Україна»
На Amazon Prime Video з'явились два проєкти «Медіа Групи Україна»
Це документальний фільм про Чорнобиль та детективний серіал.

У медіатеці міжнародної відеоплатформи Amazon Prime Video з'явилися два проєкти, зняті на замовлення каналу «Україна». Про це повідомляє пресслужба «Медіа Групи Україна».

Перший із них – документальний фільм «Лазуровий пил» виробництва компанії Ivory Films. Це своєрідний путівник Зоною відчуження.

Одна з низки радіоактивних речовин, які були викинуті в навколишнє середовище під час аварії на 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС, – Цезій-137. З латинської мови слово «цезій» перекладається як «небесно-блакитний». І цей «лазуровий пил» заразив усю Зону відчуження.

Фільм розповідає про двох героїв, які в момент катастрофи жили в Прип'яті. Їх, як й інших жителів міста, евакуювали з великим запізненням. Однак вони обидва змогли вижити та на власному прикладі показати, що можна перемогти систему й подолати непрості обставини.

Другий проєкт на Amazon Prime Video – детективний гостросюжетний серіал «Хто ти?» виробництва компанії «УПС» на замовлення телеканалу «Україна».

Це історія про психотерапевта Інгу Штефан, яка перейшла в кримінальну практику після зникнення нареченого та дивної загибелі кількох її пацієнтів. Паралельно зі своїм розслідуванням Інга працює із забійним відділом Главку поліції. В ході розвитку сюжету героїня дізнається, що за нею багато років стежить маніяк, винний не лише в смертях її пацієнтів і нареченого.

Фільми доступні на мові оригіналу з англійськими субтитрами.

У жовтні 2019 року «Медіа Група Україна» вперше вийшла на VOD-сервіс Amazon із серіалом «Чорна квітка».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY