detector.media
12.06.2020 11:44
Канал «Дом» передадуть від Мінкультури до МінТОТ
Канал «Дом» передадуть від Мінкультури до МінТОТ
Це рішення ухвалив Кабмін за запитом віцепрем'єр-міністра з питань тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова.

Державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» передадуть від Міністерства культури та інформаційної політики до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Про це сказав міністр культури й інформаційної політики України Олександр Ткаченко в програмі «Мокрик По Живому» на hromadske.

«Зараз відбувається процес переходу "Дому" під крило Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Моя справа зараз завершити формальний процес передачі в правління "Дому" цьому міністерству», – повідомив він.

Міністр уточнив, що цей канал орієнтований на людей з окупованих територіях, хоча паралельно й продовжує мовлення закордон.

Крім того, він розповів, що керівництво каналу «Дом» попросило про допомогу з розширенням території мовлення, щоб сигнал могли приймати більше людей з окупованих територій Криму та Донбасу.

Нагадаємо, новий державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня. Він створений на базі каналу іномовлення UATV.

Із 16 березня канал «Дом» почав публікувати випуски новин на своєму YouTube-каналі, запущеному на базі YouTube-каналу російської редакції телеканалу іномовлення України UATV. Випуски новин на каналі «Дом» ведуть п’ять ведучих – Микола Сирокваш, Анна Нитченко, Андрій Джеджула, Світла Леонтьева та Дар'я Вершиленко.

Канал також розширив сітку новими проєктами – інформаційно-аналітичною програмою «На самом деле», «5 вопросов на злобу дня», «Официальный разговор», влогами «А как дома? Крым» та «А как дома? Донбасс».

Виконувачка обов'язків гендиректора телеканалу «Дом» Юлія Островська повідомила, що протягом літа на каналі планують запустити ще низку проєктів, а до осіннього телесезону – власне ранкове шоу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY