detector.media
11.05.2020 17:51
«UA: Рівне» переходить на дистанційну роботу через захворювання співробітників на COVID-19
«UA: Рівне» переходить на дистанційну роботу через  захворювання співробітників на COVID-19
У телеефірі каналу з 7:00 до 23:00 виходитиме контент міжрегіональної платформи Суспільного мовлення.

З 12 травня усі працівники Рівненської філії Суспільного переходять на дистанційний режим роботи через підтвердження випадків захворювання на COVID-19 у кількох співробітників мовника. Про це йдеться на сайті мовника.

 «Основне завдання нашої команди зараз — не розширювати коло контактних осіб і зберегти здоров’я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Незважаючи на всі запроваджені на філії заходи, ніхто не є захищеним на 100%. Усі ми зараз підтримуємо наших колег, які якісно працювали і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайскорішого одужання!» — сказала менеджерка Рівненської філії Суспільного Людмила Хома.

У приміщеннях каналу була проведена дезінфекція, колеги, які контактували з інфікованими, знаходяться на самоізоляції.

У телеефірі «UA: Рівне» з 7:00 до 23:00  виходитиме контент міжрегіональної платформи Суспільного мовлення: уроки для 11 класу, всеукраїнський марафон «На карантині», національні новини та інші програми, що відповідають ліцензії. Команда Суспільного мовника Рівненщини наповнюватиме постійний рухомий рядок повідомлятиме про усі важливі місцеві новини.

«За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає рівнян в курсі справ на сторінках соцмереж», — зазначив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

Нагадаємо, 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Він мав тривати до 3 квітня, на цей час обмежели навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Філія Суспільного у Рівному також змінила умови роботи через карантин.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY