detector.media
07.05.2020 13:59
Український Vogue вийшов з обкладинкою про світ після пандемії (ФОТО)
Український Vogue вийшов з обкладинкою про світ після пандемії (ФОТО)
«Картина світу» - так називається портфоліо, яке відкриває новий номер журналу.

Обкладинка номера Vogue UA за травень-червень 2020 року вийшла з ілюстрацією американської художниці українського походження Олени Ємчук, яка присвячена пандемії. Про це повідомляє пресслужба «Медіа Групи Україна».

Цю роботу Олена Ємчук створила в самоізоляції в Нью-Йорку в пік епідемії коронавірусу.

«Vogue продовжував виходити в найскладніші для людства періоди. Зараз, за ​​часів пандемії COVID-19, на обкладинках його світових видань – відображення того, що відбувається. У кожного – власне бачення: італійський Vogue вийшов із білою обкладинкою, американський – із вінтажним знімком червоної троянди роботи Ірвінга Пенна. Ми замовили ілюстрацію Олені Ємчук, із якою співпрацюємо з першого номера. Її філософський живопис дозволив сказати значно більше ніж фотографія», – коментує головний редактор Vogue UA Пилип Власов.

Олена Ємчук пояснила символізм своєї роботи: «Змія уособлює творчу силу, це – символ переродження, трансформації, зцілення й оновлення життєвого циклу. Люди пліч-о-пліч – прагнення до фізичної близькості, якої всі ми так потребуємо. Торкатися один до одного зараз – небезпечно, і я хотіла зобразити сцену, в якій дотик є цілющим. Полуду, яка затьмарює погляд дівчини з птахом, розсіює також рука. Птах символізує пробудження та звільнення. Палітра кольорів покликана передати дух весни й повернення до природи».

«Картина світу» - так називається портфоліо, яке відкриває новий номер журналу. В ньому – світовідчуття українських художників, фотографів, дизайнерів під час пандемії. Кожен із співавторів намагався передати в одному зображенні свої почуття. Цей спецпроєкт Vogue UA завершує оповідання Ірини Цілик про любов, якій навіть пандемія – не перешкода.

Медіагрупа повідомляє, що фотопроєкти художниці виходили в українському, італійському, британському, китайському та японському виданнях Vogue, а також у New Yorker, AnOther, ID, Dazed & Confused. Вона знімала не лише топ-моделей, а й зірок кіно: Тільду Свінтон, Ніколь Кідман, Кіру Найтлі, Марго Роббі.

Але не лише пандемія актуальна зараз для обкладинок цього міжнародного глянцю. Червневий номер британської версії журналу Vogue, як пише сайт «Повага»,  вийде з оскароносною акторкою Джуді Денч на обкладинці. 85-річна зірка стане найстаршою жінкою, яка з’явиться на обкладинці видання.

Нагадаємо, пандемія коронавірусу COVID-19 стала головною темою обкладинок багатьох світових видань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY