detector.media
05.05.2020 11:20
Національна асоціація медіа розробила формати, спрямовані на подолання наслідків від коронавірусу
Національна асоціація медіа розробила формати, спрямовані на подолання наслідків від коронавірусу
Мовники з різних регіонів можуть подати заявки на участь у конкурсі, щоб адаптувати нові формати.

Національна асоціація медіа (НАМ) запускає спецпроєкт «Лабораторія форматів: відповідь на Covid-19». Про це повідомляє пресслужба НАМу.

Команда «Лабораторії форматів» розробила формат «Антикриза» для телебачення та радіо. І планує обрати четверо переможців для реалізації проєкту (двоє серед телеканалів і двоє серед радіостанцій). Заявки приймаються до 8 травня.

Формат «Антикриза» – це соціально-розважальне шоу, про те, як змінилося життя людей після коронавірусу. «А також - як адаптуватися до викликів часу, як не втратити себе у новому майбутньому, як знайти нові сенси і переглянуті старі? Це цікавий експеримент, під час якого ведучі разом із слухачами чи глядачами шукатимуть відповіді, чи стане Covid-19 початком завершення епохи споживання, змінить наші погляди на дистанційну роботу, медицину, освіту, витрати? А також – це шоу про те, як зробити конкретні кроки, щоб вийти з кризи», - йдеться у повідомленні асоціації.

Шоу «Антикриза» складається з трьох частин: «Як було раніше?», «Що змінилось?», «Як жити у нових умовах?». Перша частина – це історії про те, які опції втрачені через карантин. Наприклад, закордонні подорожі, відпустки. Друга частина про можливості віртуального світу. Наприклад, відкриті вистави найвідоміших театрів та музеїв. Третя частина – це розповіді про розвиток локального туризму і активістів, які розробляють нові маршрути подорожей.

Сума гранту для радіо – 40 тис. грн, для телебачення – 80 тис. грн.

Нагадаємо, проєкт «Лабораторія форматів» реалізується Національною асоціацією медіа за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Наприкінці лютого 2020 року НАМ запустила третій сезон проєкту. У третьому сезоні розроблені чотири  телевізійних формати та один радіоформат.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY