detector.media
24.04.2020 11:59
ОПУ ще не визначився, у якому форматі проводити пресконференцію Зеленського щодо року президентства
ОПУ ще не визначився, у якому форматі проводити пресконференцію Зеленського щодо року президентства
Офіс президента повідомив, що Володимир Зеленський після завершення карантину обов’язково дасть пресконференцію щодо підсумків року президентства. Однак з форматом заходу ще не визначилися.

Про це розповів заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко, передає «Громадське».

За його словами, ця не обов’язково буде марафон, який президент влаштував у жовтні 2019 року. «Не можу обіцяти, що це буде марафон, чи ще якийсь спеціальний формат. Але ми проведемо пресконференцію», – уточнив пан Тимошенко.

Нагадаємо, 22 квітня на офіційних сторінках Офісу президента в соціальних мережах та в ефірі низки телеканалів відбулася прем’єра фільму «Рік президента Зеленського». Володимир Зеленський також пообіцяв після карантину дати пресконференцію щодо підсумків року президентства.

Як писав ДМ, 10 жовтня 2019 року на київському ринку їжі (вул. Московська, 8) відбувся пресмарафон президента ЗеленськогоФормат заходу придумав сам Володимир Зеленський. На пресмарафон було кредитовано понад 300 журналістів. Офіс президента відмовив в акредитації близько 50 представникам ЗМІ. 

Державне управління справами витратило 373 тис. гривень на проведення пресмарафону президента України Володимира Зеленського в Kyiv Food Market.

Фото: ОПУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY