detector.media
15.04.2020 15:00
Суперфінал «Голосу країни-10» відбудеться в новому форматі
Суперфінал «Голосу країни-10» відбудеться в новому форматі
Суперфінал шоу «Голосу країни-10» відбудеться 26 квітня на телеканалі «1+1» в особливому форматі – з поєднанням «діджитал-формату та сили голосу учасників». Про це повідомила пресслужба каналу.

Під час суперфіналу оголосять ім’я переможця проєкту.

Крім того, «1+1» вирішив зробити суперфінал «Голосу країни-10» благодійним. «Усі вилучені кошти від голосування та продажу реклами під час випуску підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше обладнання, якого зараз так не вистачає для захисту здоров’я лікарів», – йдеться в повідомленні.

Водночас умови голосування за переможця залишаються незмінними – віддати свій голос за учасника глядачі зможуть здійснивши телефонний дзвінок, надіславши смс-повідомлення або проголосувавши в додатку «1+1 Video».

Як писав ДМ, 20 березня телеканал «1+1» повідомив, що прямі ефіри вокального шоу «Голос країни-10», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли через карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу

Проте 27 березня телеканал «1+1» повідомив, що в зв’язку з продовженням карантину через пандемію СOVID-19 прямі ефіри ювілейного сезону вокального шоу «Голос країни», які були заплановані на 5,12 та 19 квітня, перенесли.  Вони відбудуться без глядачів.

Фото: 1+1

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY