detector.media
07.04.2020 11:24
Суд відпустив під домашній арешт підозрюваного в нападі на знімальну групу ZIK
Суд відпустив під домашній арешт підозрюваного в нападі на знімальну групу ZIK
Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту чоловіку, якого підозрюють у нападі на знімальну групу телеканалу ZIK 2 квітня в Гідропарку.

Про це 7 квітня повідомляється на сайті прокуратури Києва.

Він перебуватиме під домашній арештом до 3 червня 2020 року включно.

Нагадаємо, у Києві 2 квітня напали на знімальну групу телеканалу ZIK, яка перевіряла дотримання вимог карантину в парках та спортивних майданчиках у Гідропарку.

Того ж дня напали на знімальну групу телеканалу «Еспресо», яка перевіряла дотримання вимог карантину закладами харчування в Гідропарку. Нападник спершу схопив камеру та жбурнув її в Дніпро, потім повалив журналістку на земля, схопив за волосся, вирвав у неї телефон та теж викинув.

Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальні провадження: два - за ч. 2 ст. 345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) та одне за ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. 

3 квітня поліція Києва затримала чоловіка, який перешкоджав роботі знімальної групи телеканалу ZIK. Йому оголосили підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 171 та ч. 2 ст. 345-1 ККУ.

Фото: прокуратура Києва

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY