detector.media
23.03.2020 18:34
Прокат фільму «Тарас. Повернення» перенесено на невизначений строк
Прокат фільму «Тарас. Повернення» перенесено на невизначений строк
Стрічка мала вийти в національний прокат 2 квітня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба фільму.

Історична драма Олександра Денисенка «Тарас. Повернення» не вийде в прокат у зв’язку з епідемією вірусу COVID-19 та закриттям усіх кінотеатрів України на карантин. Про нову дату релізу повідомлять згодом.  

Нагадаємо, фільм розповідає про останні три місяці заслання українського поета та письменника Тараса Шевченка у Казахстані. Того літа поет, засланий на військову службу в російській царській армії, отримує повідомлення від друзів із Петербургу: його особисто помилував цар Олександр II. Однак військове керівництво Новопетрівського форту не поспішає повідомляти про це Тараса і видавати указ про його звільнення. Більше того, таємний агент з Петербурга намагається зробити все, щоб Шевченко залишився тут назавжди.

У ролях: Борис Орлов, Богдан Бенюк, Анатолій Гнатюк, Валерій Івченко.

Проєкт під робочою назвою «Таразі. Прощання з пустелею» є переможцем четвертого пітчингу Держкіно, яке надало творцям 22 млн грн, що складає половину бюджету стрічки. Ще 532,2 тис. грн продюсери отримали від Держкіно на просування фільму.

Виробники – «Інсайт медіа», Одеська кіностудія, Sky Production. Продюсери –Володимир Філіппов, Андрій Суярко, Алла Овсяннікова, Андрій Звєрєв, Дмитро Котеленець, Віктор Єлісєєв. Дистриб’ютор –  Svoe kino.

  

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY