detector.media
23.03.2020 18:04
StarLightMedia перевела частину працівників на дистанційну роботу і призупинила виробництво деяких програм
StarLightMedia перевела частину працівників на дистанційну роботу і призупинила виробництво деяких програм
У зв'язку з поширення коронавірусу СOVID-19 і встановленням карантину медіагрупа StarLightMedia запровадила систему дистанційної роботи для максимально можливого числа співробітників. Про це йдеться в повідомленні холдингу.

Також група призупинила продакшн програм, чиє виробництво потребує залучення широкої кількості представників творчої групи, глядачів та учасників. Назви програм холдинг не уточнив.

«Працівникам, які через професійну необхідність знаходяться в офісі для того, щоб забезпечити безперебійний, цілодобовий ефір, створені усі профілактичні можливості для запобігання інфікування», – йдеться в повідомленні.

StarLightMedia запроваджує нові правила бізнес-етики: переведення нарад у режим відеоконференцій чи конференц-колів, обмеження кола фізично присутніх осіб на зустрічах, підтримання безумовної дистанції між співрозмовниками, регулярний освітній процес з дистанційних форм роботи.

Компанія також вдячна працівникам, які ініціювали підвезення колег по компанії на роботу та з роботи.

Раніше, на початку карантину, StarLightMedia змінила технологічний цикл виробництва студійних програм за участю глядачів, відмовившись від їх залучення в усіх програмах, де це можливо, або ж кардинально скорочуючи їх кількість відповідно до постанов і розпоряджень уповноважених органів.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

Згодом вирішили закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення з 18 березня призупинили. З 23 березня в Києві обмежили користування громадським транспортом через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Транспортом зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY