detector.media
19.03.2020 12:28
Журнал Playboy закриває друковану версію, одна з причин – пандемія коронавірусу
Журнал Playboy закриває друковану версію, одна з причин – пандемія коронавірусу
Видання Playboy Interview, 20Q, Playboy Advisor і Playmate також виходитимуть лише в цифровому форматі.

Американський журнал Playboy припинив видавати друковану версію та перейшов на роботу в електронному форматі. Весняний випуск журналу стане останнім, який вийде цього року в друкованому форматі в США. Про це керівник Playboy Enterprises Бен Кон повідомив 18 брезеня у відкритому листі, опублікованому на сайті Medium.

Зокрема, на таке рішення компанії вплинула пандемія коронавірусу: «Минулого тижня, стало очевиднішим те, що пандемія коронавірусу викликає перебої у виробництві контенту та ланцюгу поставок. Ми змушені були пришвидшити нашу внутрішню дискусію: питання про те, як змінити нашу друковану продукцію в США так, щоб вона краще відповідала тому, що споживачі хочуть сьогодні; і як використати наші передові можливості виробництва контенту, щоб брати участь у культурній розмові щодня, а не просто кожні три місяці».

Водночас Бен Кон заявив, що в 2021 році компанія планує повернути «свіжі та інноваційні друковані пропозиції в різних нових формах», зокрема – через спеціальні видання, колекції, партнерства з найбільш провокаційними творцями тощо.

Журнал Playboy виходить друком уже 66 років.

Нагадаємо, у 2018 році керівництво Playboy розглядало можливість закриття друкованої версії журналу.

У Польщі в грудні 2019 року вийшли останні випуски Playboy, Esquire, CKM, Cosmopolitan, Joy та Harper’s Bazaar, оскільки видавець цих журналів Marquard Media Polska пішов з польського ринку. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY