detector.media
16.03.2020 15:39
Комунікаційна група DAN Ukraine змінює режим роботи і закликає колег до креативних рішень у боротьбі з коронавірусом
Комунікаційна група DAN Ukraine змінює режим роботи і закликає колег до  креативних рішень у боротьбі з коронавірусом
Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine змінює режим роботи через поширення коронавірусу COVID-19.

Про це йдеться на сторінці групи у Facebook.

Усі співробітники, функціонал яких дозволяє працювати віддалено, працюють віддалено і взаємодіють з колегами і клієнтами за допомогою дистанційних інструментів.

DAN Ukraine ще у минулому році розгорнула захищену платформу комунікацій.

«При цьому залишається можливість співробітникам гнучко підходити до завдань виробничої необхідності, зокрема особистих зустрічей з клієнтами, партнерами і підрядниками. У кожному такому випадку всі повинні дотримуватися рекомендацій ВООЗ щодо дотримання соціальної дистанції, мінімізації розмірів групи і часу взаємодії, самоізоляції колег, які відчувають перші ознаки нездужання будь-якої природи тощо, - йдеться у повідомленні групи. - Ми впевнені, що такий підхід дозволить збалансувати інтереси боротьби з поширенням епідемії і підтримку безперебійних бізнес-процесів».

DAN Ukraine закликала колег налагодити комунікацію перевіреної інформації в громадському просторі: від навчання, як правильно мити руки, до пояснення, чому можуть бути небезпечними масові зібрання на Великдень.

«Звісно, в цій справі перша скрипка повинна належати креативним агентствам, але ми як медіафахівці готові допомогти в поширенні креативних рішень через медіаканали. Тим більше, ми впевнені в тому, що самі медіаканали нам в цьому активно допоможуть. Інформування, навчання та освіта зараз необхідні як ніколи, щоб зняти паніку й істерику та задіяти потужний ресурс загальнонаціональної співпраці, за допомогою якої Україна вже не раз виходила з важкого становища. І тоді ми всі разом зможемо зустріти літо, вільне від COVID-19», - переконані у DAN Ukraine.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY