detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
16.03.2020 15:00
Прямий канал запустив нову рубрику про коронавірус
Прямий канал запустив нову рубрику про коронавірус
У рамках програми «Гаряча тема» на Прямому каналі 16 березня запустили нову рубрику «Стоп коронавірус», ведучими якої стали Маргарита Стецюк і Олена Курбанова. Про це в коментарі «Детектору медіа» повідомив шефредактор каналу Віктор Медвідь.

Нова рубрика наразі виходить по буднях о 12:20 та о 16:20, однак згодом її планують показувати й на вихідних.

«Рубрика буде завжди оновлюватися. Ключова інформація (про упередження й застереження від вірусу; що люди повинні робити тощо) буде повторювана, щоб якомога більше людей ознайомлювалися з нею. Однак у кожному випуску ми будемо залучати все більше лікарів або дотичних до медичної сфери людей, які будуть давати різні поради на цю тему. Ми також будемо збирати інформацію щодо міжнародного досвіду – як у різних країнах виходять з цих ситуацій, як боряться. І звісно ж даватимемо найсвіжіші останні події довкола ситуації із коронавірусом», – розповів Віктор Медвідь.

Орієнтовна тривалість рубрики становитиме 10 хвилин. Її планують показувати, поки інформація про коронавірус буде актуальною.

Нагадаємо, 12 березня Прямий канал вирішив проводити всі свої ток-шоу без глядачів у студії через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

З 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Фото: Прямий канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY