detector.media
13.03.2020 16:47
Зоряна Скалецька стала ведучою рубрики про коронавірус на СТБ
Зоряна Скалецька стала ведучою рубрики про коронавірус на СТБ
На телеканалі СТБ у програмі «Вікна-Новини» 12 березня стартувала нова рубрика, у якій колишня міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька розповідає про коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«В умовах карантину і щоденних тривожних новин про поширення коронавірусу легко піддатися паніці. Тим більше, коли навколо стільки міфів. Щоб українці не загубилися в потоці інформації і не нервували без приводу, ексклюзивно в програмі "Вікна-новини" на СТБ ексміністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька буде розповідати про те, що потрібно знати про Covid-19», – йдеться в повідомленні.

Пресслужба СТБ у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що Зоряна Скалецька поки вестиме рубрику сама й гостей не запрошуватиме. У пресслужбі наразі не знають, скільки загалом випусків заплановано.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксована одна смерть від коронавірусу, а також два випадки зараження.

Фото: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY