detector.media
13.03.2020 13:19
«Право на владу» та «Свобода слова» вийдуть без глядачів у студії через коронавірус
«Право на владу» та «Свобода слова» вийдуть без глядачів у студії через коронавірус
У ефірі телеканалу «1+1» ток-шоу «Право на владу» 12 березня вперше за шість років існування проєкту вийшло без глядачів у студії.

Про це повідомляється на сторінці проєкту в Facebook.

Крім того, пресслужба телеканалу ICTV повідомила, що 16 та 23 березня через загрозу поширення коронавірусу в студії ток-шоу «Свобода слова» також не буде глядачів. Таке рішення було прийняте керівництвом каналу, щоб запобігти можливому розповсюдженню коронавірусної інфекції.

 «Впродовж 15 років існування ток-шоу «Свобода слова» на її майданчику виступають топові політики, експерти і громадські діячі, які обговорюють суспільно важливі теми. Під час дискусій у студії завжди присутні глядачі, які за допомогою планшетів висловлюють підтримку або недовіру спікерам, а також відповідають на запитання по ключовій темі кожної програми. До студії щопонеділка запрошують 100 гостей – спеціальна соціологічна вибірка, а також до 20 спікерів та експертів», – йдеться в повідомленні.

Під час прямого ефіру на сайті svoboda.ictv.ua щоразу проходить онлайн-голосування щодо питання, яке розділило аудиторію в студії. Це голосування збережеться і на час карантину.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

12 березня Прямий канал вирішив проводити всі свої ток-шоу без глядачів у студії через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY