detector.media
07.03.2020 10:56
У США видавництво відмовилось публікувати мемуари Вуді Аллена через підозру у насильстві
У США видавництво відмовилось публікувати мемуари Вуді Аллена через підозру у насильстві
Раніше прийомна донька голівудського режисера звинуватила його у насильстві у 1992 році, коли їй було 7 років.

Як пише The Guardian, американське видавництво Hachette поверне Вуді Аллену права на рукопис після критики на свою адресу з боку сина режисера - Ронана Ферроу, а також руху #MeToo.

Таке рішення компанія ухвалила після довгих перемовин та протестів з боку співробітників видавництва.

«Ми дуже серйозно ставимося до своїх стосунків вз авторами і не відмовляємося від книг легко», - розповіли у видавництві.

Автобіографія 84-річного режисера під назвою «Недоречно» (Apropos of Nothing) анонсувалася як «вичерпна розповідь про його життя, професійне та особисте».

Ділан Ферроу, яка звинуватила прийомного батька у насильстві, привітала новину про скасування публікації і подякувала співробітникам видавництва за підтримку.

Офіційні звинувачення в насильстві Вуді Аллену не висувалося, бо слідство не знайшло доказів його провини. Сам режисер заперечує насильство над прийомною дочкою.

Видавництво Hachette раніше випустило книгу Ронана Ферроу «Спіймати і вбити» - про голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна, якого теж звинувачували в сексуальному насильстві. Суд визнав його винним, продюсеру загрожує до 25 років в'язниці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY