detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
05.03.2020 17:42
Христина Бондаренко переформатовує Obozrevatel TV через погані рейтинги
Христина Бондаренко переформатовує Obozrevatel TV через погані рейтинги
Obozrevatel TV вирішили переформатувати через те, що його формат не мав позитивної динаміки у показниках.

Про це «Детектору медіа» розказала генеральна продюсерка телеканалу Христина Бондаренко. Вона прийшла на канал саме для того, щоб змінити його формат.

«Не бачу сенсу в тому, щоб будувати черговий інформаційний канал. Ми хочемо піти іншим шляхом, – сказала вона. – Завдання, які поставили переді мною – реформи».  Телеканал закриває більшість проєктів. «Немає сенсу тримати проекти, які не приносять рейтингів, цитованості та впізнаваності каналу», – додала пані Бондаренко.

Також вона запевняє, що з каналу нікого не звільняли: «Частина піде у відпустки, які накопичилися, ще частина вже готова йти за власним бажанням і пишуть заяви. Декілька невеликих проєктів ми лишили». За її словами, з усіма спіробітниками зараз проводять перемовини щодо можливої співпраці.

Канал хоче запустити декілька великих шоу. Оновлений формат Obozrevatel TV з трьома «якірними великими форматами» має вийти в середині травня. А повний перезапуск планується на вересень. На час переформатування в ефірі виходитимуть повтори найкращих студій, фільмопоказ і кілька власних проєктів, які залишаються (наприклад, «Підсумки»).

Нагадаємо, 5 березня генеральна продюсерка каналу Obozrevatel TV Христина Бондаренко оголосила колективу про майбутнє переформатування мовника, у зв’язку із чим канал закриває більшість проєктів і пропонує працівникам звільнитися.

Христина Бондаренко стала генеральною продюсеркою телеканалу Obozrevatel TV 25 лютого. Вона замінила на посаді Андрекса Селіванова, який став президентом групи каналів інтернет-медіахолдингу «Обозреватель».

Медіахолдинг «Обозреватель» планує запустити низку каналів, а саме: музичний MuzOboz, про здорове харчування FoodOboz та спортивний SportOboz.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY