detector.media
26.02.2020 10:49
Олена Плахова стала директоркою з корпоративних комунікацій «Нової пошти»
Олена Плахова стала директоркою з корпоративних комунікацій «Нової пошти»
Колишня директорка з корпоративний комунікацій групи StarLightMedia Олена Плахова в лютому стала директоркою з корпоративних комунікацій групи компаній «Нова пошта».

Про це 26 лютого повідомляє пресслужба компанії.

Вона керуватиме новоствореним підрозділом і відповідатиме за розвиток внутрішніх і зовнішніх комунікацій групи та її компаній.

Олена Плахова має 19-річний досвід роботи в комунікаціях, успішно керувала цим напрямком у великих українських компаніях, зокрема – у групі компаній «Континіум», Corum Group і StarLightMedia. Під її керівництвом була реалізована низка глобальних проєктів: супровід виходу компаній на міжнародні ринки, ребрендинг, трансформація корпоративних культур, зміна соціальної поведінки співробітників певної групи, комунікації змін бізнес-моделі, моделі управління компанією, GR-проєкти. Серед основних компетенцій пані Олени – стратегічне управління репутацією і робота з кризами.  

Нагадаємо, 15 березня 2019 року директорка з корпоративний комунікацій групи StarLightMedia Олена Плахова завершила роботу в групі. Вона розпочала роботу на посаді директора з корпоративних комунікацій медіагрупи StarLightMedia 1 червня 2018 року. Це була нова посада в групі, як і весь підрозділ з корпоративних комунікацій, яким починала керувати пані Плахова.

Фото: Нова пошта

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY