detector.media
17.02.2020 16:59
У Британії ліцензіата каналу «НТВ-Мир Балтия» оштрафували за програму про Скрипалів
У Британії ліцензіата каналу «НТВ-Мир Балтия» оштрафували за програму про Скрипалів
Британський медіарегулятор Ofcom оштрафував на 20 тисяч фунтів стерлінгів компанію Baltic Media Alliance Limited за недотримання правил мовлення службою «НТВ-Мир Балтия». Ліцензіата також зобов’язали розповісти в ефірі про претензії Ofcom.

Про це 17 лютого повідомляється на сайті Ofcom.

Йдеться про порушення в новинній програмі Today від 2 квітня 2018 року, у якій обговорювали отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Великій Британії. Медіарегулятор встановив, що ця програма не відповідала критеріям неупередженості та порушила низку правил Кодексу телекомунікаційного мовлення Ofcom.

Нагадаємо, у липні 2019 року стало відомо, що у Великій Британії медіарегулятор Ofcom оштрафував російський державний телеканал іномовлення RT на 200 тисяч фунтів стерлінгів (близько 6 млн грн) за серйозні порушення правил неупередженості в семи випусках новин і програмах про поточні події. Регулятор заявив, що порушення RT, зокрема, включали новини про отруєння Сергія та Юлії Скрипаль у Солсбері та конфлікт у Сирії.

Фото: Іndependent

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY