detector.media
11.02.2020 18:36
Бородянський: У кодуванні каналів на супутнику немає додаткових ризиків для України
Бородянський: У кодуванні каналів на супутнику немає додаткових ризиків для України
Міністр культури, молоді і спорту України Володимир Бородянський вважає, що у кодуванні найбільшими медіагрупами супутникового сигналу є навіть плюс для України.

Про це він сказав журналістам 11 лютого, передає «Інтерфакс-Україна».

«В цілому у нас є 4 млн домогосподарств, які брали і беруть сигнал з супутника, це означає, що 4 млн домогосподарств мають можливість дивитися, в тому числі, і незакодовані на супутнику російські телеканали. У нас є прогноз, що кодування каналів змінить кількість людей, які залишаться на супутнику, тому що частина людей перейде на цифровий прийом», - сказав Володимир Бородянський журналістам у вівторок в Києві.

Міністр зазначив, що зараз більше 20 українських каналів залишаються доступними через супутник.

«Тому, ми не бачимо в цьому якихось додаткових ризиків в порівнянні з тією ситуацією, яка є зараз. Ми навіть бачимо в цьому плюс для України», - додав Бородянський.

Нагадаємо, у ніч на 29 січня чотири медіагрупи StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» закодували сигнал своїх 22 телеканалів на супутнику.

Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

Перелік українських телеканалів, які залишаться у відкритому доступі на супутнику, - тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY