detector.media
21.01.2020 18:45
У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»
У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»
«Скажене Весілля» є першим випадком експорту власного оригінального формату фільму, створеного в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

Зазначається, що на початку 2019 року компанія Film.ua Distribution уклала угоду з «ACME Film» — кінопрокатною компанією з Литви, яка придбала права на виробництво локальної адаптованої версії «Скаженого Весілля» з опціоном виробництва латвійської і естонської версій фільму.

31 січня у Литві відбудеться прем’єра фільму «Importinisjaunikis» («Імпортний наречений»).

Головну роль нареченого зіграв Феліпе Габріель Дос Сантос Ксав'є – відомий бразильський футболіст, мультихудожник та модель, відеоблогер YouTube, який мешкає в Латвії. Феліпе знайшли через блог, у якому він розповідає, як вчить латвійську мову. А завдяки зйомкам в «Імпортному нареченому» він заговорив ще й литовською.

«Було більше ніж легко адаптувати сценарій до локального литовського ринку. Не тільки через те, що ми, як східні європейці, маємо багато спільного в культурі, а ще й тому, що й досі маємо схожі традиції та традиційне мислення. Наприклад – бути кращими за своїх сусідів, хизуватися достатком чи успіхами навіть якщо це не робить нас щасливішими», - прокоментував продюсер литовської адаптації Жилвінас Науйокас.

Нагадаємо, 25 грудня 2019 року відбулася прем’єра другої частини комедії – «Скажене Весілля 2». Перша частина фільму, формат якої й було адаптовано, вийшла на великі екрани 4 жовтня 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY