detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
28.12.2019 10:01
Канал «Еспресо» змінює формат
Канал «Еспресо» змінює формат
Через переформатування телеканал закрив проєкти Марії Бурмаки, Богдана Буткевича, Марини Данилюк-Ярмолаєвої, а хронометраж «Історичної правди з Вахтангом Кіпіані» – скоротили.

Телеканал «Еспресо» з 2020 року змінить концепцію і перейде на суто новинний формат. Про це «Детектору медіа» повідомила директорка каналу Катерина Єрмолович.

«По-перше, концепція "Еспресо" стає більш цілісною. Усі наші продукти тепер –  суто новинного формату: власне, новини та аналітика, тлумачення поточних подій. По-друге, ми збільшуємо присутність наших проєктів  в інтернеті, і пропонуємо глядачеві шукати і знаходити нас на всіх популярних digital-майданчиках: у FB, на YouTube, Telegram, Twitter», – розповіла вона.

За її словами , через ці трансформації змінюється і сітка мовлення, а саме – деякі програми оновляться, деякі проєкти будуть перезапускати, а частину – закриють, бо вони не вкладаються в нову концепцію.

«Нам довелося призупинити довгу і плідну співпрацю з редакціями Марії Бурмаки, Богдана Буткевича, Марини Данилюк-Ярмолаєвої, також ми скорочуємо хронометраж "Історичної правди з Вахтангом Кіпіані". Це рішення далося нам непросто, проте критеріями відбору стали показники програм, економічна доцільність та відповідність стратегії розвитку. Тренди сучасного телебачення – бути гнучким і постійно змінюватися. Тож, можна вважати, що з нового року "Еспресо" відкриває новий сезон», – додала пані Єрмолович.

Як писав ДМ, на телеканалі «Еспресо» 28 грудня о 9:00 вийде останній випуск програми «Культекспрес з Марією Бурмакою».

Нагадаємо, 6 вересня 2019 року канал «Еспресо» оголосив про старт нового телевізійного сезону, у рамках якого запустив низку нових проєктів. Телеканал також продовжив по буднях прямі ефіри до 23:00.

Фото: Еспресо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY