detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
23.12.2019 18:06
Канал «Футбол 3» проліцензувався в Нацраді
Канал «Футбол 3» проліцензувався в Нацраді
20 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву ТОВ «ТРК “Україна”» про видачу ліцензії на супутникове мовлення каналу «Футбол 3».

Представниця ТРК «Україна» пояснила, що телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» закупили стільки контенту, що він не вміщується в їхньому ефірі, тому виникла потреба відкрити третій футбольний канал.

Член Нацради Олег Черниш запитав, чому компанія з наступного року надає доступ до каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» лише обраному колу провайдерів. Представниця відповіла, що в інших кабельних мережах буде розповсюджуватися «Футбол 3», але вона не вповноважена відповісти на питання щодо обмеження доступу до «Футбол 1» і «Футбол 2».

Відповідальний секретар Нацради Олександр Ільяшенко у відповідь Олегу Чернишу процитував слова директора зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федора Гречанінова, що доступ до «Футбол 1» і «Футбол 2» надають лише тим провайдерам, які зможуть працювати з каналами за системою a la carte.

Члени Нацради одноголосно підтримали видачу ліцензії «Футболу 3».

Нагадаємо, «Медіа Група Україна» анонсувала запуск спортивного телеканалу «Футбол 3» з лютого 2020 року. Детально про зміну системи дистрибуції спортивних каналів «Медіа групи Україна» читайте тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY