detector.media
13.12.2019 20:48
Суд Києва відмовив у відводі судді у справі про вбивство Павла Шеремета
Суд Києва відмовив у відводі судді у справі про вбивство Павла Шеремета
Печерський суд Києва відмовив у відводі судді Сергія Вовка за клопотанням адвоката підозрюваної Юлії Кузьменко Владислава Добоша.

Про це повідомляє «Громадське».

Так, суддя Сергій Вовк продовжить розгляд обрання запобіжного заходу дитячому хірургу та підозрюваній у вбивстві Шеремета Юлії Кузьменко.

Нагадаємо, 13 грудня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваній у вбивстві журналіста Павла Шеремета, контрактниці Збройних Сил України Яні Дугарь у вигляді цілодобового домашнього арешту.

12 грудня 2019 року Національна поліція затримала і за згодою Генеральної прокуратури України оголошувала підозру фігурантам справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Перший заступник голови Нацполіції, генерал поліції Євген Коваль під час брифінгу в Міністерстві внутрішніх справ назвав імена п'ятьох підозрюваних у справі: Яна Дугарь, Юлія Кузьменко, Андрій Антоненко, Інна та Владислав Грищенки.

Основною версією слідства він назвав «дестабілізацію соціально-політичної ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи».

Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. Убивство кваліфіковане прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY