detector.media
11.12.2019 19:24
Російський канал ТНТ вирізав жарт про Путіна із серіалу «Слуга народу» - ЗМІ
Російський канал ТНТ вирізав жарт про Путіна із серіалу «Слуга народу» - ЗМІ
Права на показ серіалу «Слуга народу» російському каналу ТНТ продала шведська компанія Eccho Rights, яка є міжнародним дистрибутором проєктів студії «Квартал 95».

Канал ТНТ вирізав жарт про президента Росії Володимира Путіна з першого епізоду серіалу «Слуга народу», який показали в Москві, пише «Медуза» з посиланням на «Російську службу "Бі-бі-сі"» та користувачів соцмереж.

У першій серії телешоу герой Володимира Зеленського Василь Голобородько вибирає годинник. Його помічник розповідає, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot (він вимовляє її назву як «Хубло»). У відповідь Голобородько дивується: «Путін - Хубло»?

Як зазначає «Бі-бі-сі», в ефірі була помітна монтажна склейка.

Нагадаємо, ТНТ розпочав показ серіалу з 11 грудня.

У травні 2019 році серіал «Слуга народу» став недоступним для перегляду на Youtube у Росії. Доступ до серіалу в Росії було закрито на прохання компанії-дистрибутора.

Серіал «Слуга народу» мав три сезони та 24 серії. Він розповідає про те, як випадково шкільний учитель Василь Голобородько, якого грає Володимир Зеленський, став президентом. В Україні серіал транслювався на каналі «1+1» і доступний на Youtube.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY