detector.media
09.12.2019 17:58
У Єлисейському палаці висвітлюють зустріч «нормандської четвірки» 400 журналістів
У Єлисейському палаці висвітлюють зустріч «нормандської четвірки» 400 журналістів
У Єлисейському палаці, де відбувається зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Російської Федерації, працює 400 журналістів.

Про це під час прямої трансляції «Радіо Свобода» повідомив кореспондент Григорій Жигалов, який отримав такі інформацію від представників пресслужби Єлисейського палацу (резиденція президента Франції).

«У пресслужби Єлисейського палацу було дуже багато роботи. Тому що не встигли всі журналісти потрапити всередину до того, як сюди почали прибувати лідери держав», - сказав кореспондент.

Нагадаємо, у Парижі 9 грудня відбудеться зустріч «нормандської четвірки». Для переговорів зустрінуться керівники чотирьох держав: Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Володимир Путін та Ангела Меркель.

Анонсований раніше на 17.00 (за Києвом) час початку саміту у «нормандському форматі» перенесено щонайменше на півгодини. Анонсована раніше на 19.45 підсумкова пресконференція лідерів Франції, України, Німеччини та Росії перенесена щонайменше на 22.00.

Низка українських каналів відправили до Франції знімальні групи та змінили програмну сітку через зустріч у «нормандському форматі». Пресслужби каналів розповіли «Детектору медіа» про свої ефіри в день зустрічі, про це можна почитати тут. Прочитати, де дивитися «нормандський саміт» онлайн, можна тут

Ілюстрація: Скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY